My Chingu..Kamsamida pada yg sudi follow. I will follow back :)

Our Annivesary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, June 9, 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST STARTS NOW!!!!

CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah.
Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:
http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)

Dibawah ini adalah gambar yang dipertaruhkan saya :



senyuman ikhlass ni tau



"Senyuman saya paling ceria sebab saya posing sambil buat simbol peace dan inai masih di jari.yeayyy "


Saje nk letak 1 lagi pic.hehe

dan berikut adalah rakan2 yang saya tag:

4 comments:

Ashraf Jalil said...

thanks join :D gudluck!

Zawifatul Aziah said...

thank u :).hope mnangla ye.hehe

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

sgt2 cntek laa!!

p/s: peminat kucing gak ea..same2..

Zawifatul Aziah said...

hehe.blushing i tau..

p/s: a'a minat n syang sgt kt kucing. gebula eton awak tu :)

Post a Comment

Kamsamida pada sape2 yg sudi komen :)