My Chingu..Kamsamida pada yg sudi follow. I will follow back :)

Our Annivesary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, June 9, 2011

Menangis time akad nikah

Assalamualaikum..

Ni sambungan dari citer kat entry ini .Crius malu nk post gambar sy nangis time nikah ni. Tp xsalah bershare dgn kome kan. Dan juga untuk kenangan saya bila dah tua nanti.Hehe..Kat sini juga sy post gambar sekitar majlis akad nikah tu. Amik dari kamera sedara mara je dulu. Fotografer kawen kami ni xbagi lagi gambar2nye.

Dh tengok x boleh gelak ok.Komen boleh..hehe.

Salam :)



Inila dia encik boyfren suami saya. Macam nak berkaraoke pon ade dh ni :P
 


Sesi menyarungkan cincin. Ekceli sy konpius kena sarungkan jari kanan ke jari kiri.Bantai je
 

Sesi pakaikan rantai pulak.




Meoww..malu2 kucing i time ni tau
 


Time ni part ayah sy bagi speech tu. Muka sy dh xboleh blah dh time tu




Gambar ni kena small kan,sebab maluu.huhu



Ok. Setel citer time nikah. Citer part brsanding akan di continue selepas ini. Jgn kemana2 :P

Salam :)

9 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

bila tgk,sy plak rase sedih..

besar tggjwb slpas ni kan..

(aik,cam ak pnh kwen lak..heheh)

DiLa cAnTik said...

ala...pe nk malu nye plak...org pon nangis gak tyme akad nikah tu...nk2 mse salm ngan mak abah...hehe

Zawifatul Aziah said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA: sedih sbb xdok dgn family dh..rindu masakan mak..huhu

@DiLa cAnTik: yekee...yeyy ade geng nangis.haha :P

sweet like what said...

cantek gambar nikah... :D

Zawifatul Aziah said...

@sweet like what : thanx sweety :)

SweetLikeWhat said...

baru pasan...background kite same..hehe.. :D

Zawifatul Aziah said...

@SweetLikeWhat : A'a la.same..taste kite same ek.hehe

Shawl by Velvet said...

Congrat Azie =)

Zawifatul Aziah said...

@Shawl by Velvet : thank u dear amira :)

Post a Comment

Kamsamida pada sape2 yg sudi komen :)