My Chingu..Kamsamida pada yg sudi follow. I will follow back :)

Our Annivesary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 31, 2013

VITAMIN SHAKLEE UNTUK PEROKOK

Assalamualaikum
 
Salam dan warga blogger semua.. Saya ingin berkongsi vitamin yg bersesuaian untuk perokok. Sesiapa nak cuba ini hanya 1 bentuk usaha bukan jamin 100% mereka akan berhenti. Jika tak berhenti pun mereka akan mendapat kesihatan yang lebih baik. In Sha Allah...
Basically sila detox dulu dengan dtx complex kerana hati perokok tegar ni jika di scan ianya akan berwarna lebih gelap berbanding dengan yg tidak merokok.
Dalam masa yang sama ambil vitamin C kerana perokok akan banyak kehilangan vitamin C dalam tubuh sepanjang aktiviti merokok. Nikotin mempengaruhi metabolisme tubuh yang menyebabkan tubuh kita tidak mampu menyimpan vitamin C dengan baik. Jadi perokok perlu mengambil vitamin c dengan kadar yang banyak untuk membersihkan nikotin dalam darah.
Artikel kajian perokok di US ada menyatakan :
Spray vitamin C into the back of the mouth and throat each time you want a cigarette. (Drug and Alcohol Dependence, 1993:337, p 211-213.)
So tak perlulah susah2 nak beli vitamin c spray ni coz harga pun agak mahal & sukar didapati. Amik la Sustained Released Shaklee Vitamin C. Seeloknya hancurkan dalam air & minum setiap kali selepas merokok. Bila nikotin dalam darah sudah disingkirkan sedikit demi sedikit maka akan kurang la kebergantungan badan si perokok terhadap nikotin itu. Seterusnya in Sha Allah keinginan terhadap nikotin akan berkurangan.
Antara supplemen lain yang dicadangkan :
1) Vivix - Mengimpak 4 mekanisma utama penuaan selular
2) Nutriferon - Merangsang sistem imun
3) Vitamin C - Antioksidan. Merokok mengurangkan vitamin C secara mendadak
4) B-Complex - Perlu dalam sistem selular enzim perokok yang rosak
5) Caratomax - Pemulihan membran mukosa. Perlindungan peparu
6) Alfalfa - Detoksifikasi yang melindungi peparu, hati, otak, tisu
7) DTX Complex - Detoksifikasi yang melindungi peparu, hati, otak, tisu

Untuk konsultasi lanjut, boleh hubungi Azie Suhaimi:
Pm/whatsapp - 0123872690
 
Wassalam
 
 
 

Monday, December 30, 2013

Vitamin C Shaklee menghilangkan jerawat

Assalamualaikum
 
Kenapa VITAMIN C menjadi rebutan? Kenapa VITAMIN C ada dalam set cantik Shaklee?


1) VITAMIN C penting dalam pembentukan kolagen. Ramai WANITA mengamalkan produk kolagen walhal hanya dengan MENGAMALKAN makanan yang tinggi KANDUNGAN VITAMIN C membantu PENGHASILAN KOLAGEN dengan lebih BAIK.

2) Merangsang pembentukan kolagen yang merupakan sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka, dan tulang rawan

3) Memperbaiki simptom pendarahan seperti gusi berdarah, lebam dikulit, ruam

 
4) Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik

 
5) Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman

 
6) Membantu meningkatkan sistem imun
 
7) Membantu mengurangkan simptom flu dan selsema

8) Merangsang pengeluaran T-cells yang membantu melawan sel-sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh kita

 
9) Membantu mencerahkan kulit, melambatkan penuaan, menyekat pembentukan pigmen
 
10) Membantu memperbaiki masalah insomnia, stress
 
Ini adalah testimoni sebenar customer Shaklee
 

Untuk konsultasi secara PERCUMA dan harga promosi hujung tahun, boleh hubungi azie:
 
Pm/whatsapp- 0123872690
Fb- Go natural with azie suhaimi
 
 
Wassalam
 
 

Thursday, December 26, 2013

Dapatkan set-set shaklee dengan harga bawah Rm100


Assalam semua..
berminat nak cuba shaklee.tapi nk yang set percubaan nya dulu..boleh ke?  Boleh sangat2.



Dapatkan set-set shaklee dengan harga bawah Rm100
 set slim 
 set penyusuan
 set berpantang
 set hamil
 set resdung
 set wanita
 set lelaki
 set optimum health
 set kecantikan

Ur trusted Shaklee Distributor :
Azie Suhaimi - ID 894147
sms/whatsapp 0123872690

 Wassalam


Friday, December 20, 2013

Promosi hujung tahun Shaklee. postage PERCUMA

Assalamualaikum 

Sempena hujung tahun yang bakal tiba. Saya dengan rasa gembira dan baik hatinya nak lancarkan promosi HUJUNG TAHUN SHAKLEE bermula minggu ini sehingga 31 disember 2013.



Harga confirm lebih murah dari harga biasa. Nak tahu berapa banyak harga yang saya bagi diskaun? Ehemm..silalah pm / whatsapp/emel saya ye. Sy akan balas dengan segera insyallah. 

* Postage adalah percuma untuk pembelian 2 item dan ke atas

Azie suhaimi
SID 894147
0123872690
innerbeauty2u@gmail.com
Fb: Go natural with azie suhaimi



Wednesday, December 4, 2013

PENGGUNA TEGAR SHAKLEE WAJIB DAFTAR AHLI SHAKLEE

Assalamualaikum


Mari saya cerita kenapa WAJIB jadi ahli Shaklee

1) CASH REBATE/BONUS dimasukkan ke dalam akaun ahli sendiri:
Saya cukup suka lah mengingatkan mana-mana pengguna tegar Shaklee supaya mendaftar menjadi ahli. Sebabnya pasal CASH REBATE/BONUS ni lah."Nak dapatkan harga ahli, sila guna ID saya". Anda rugi tau. Kerana beliau menyuruh orang membeli dengan ID beliau, dan akhirnya beliau yang dapat CASH REBATE tu, sedangkan sepatutnya jika pengguna tegar Shaklee tadi mendaftar sebagai ahli, pengguna tadi bukan sahaja dapat harga ahli, malah melayakkan pengguna tadi juga untuk mendapat CASH REBATE!

Buat pengguna tegar Shaklee, seharusnya bila jadi ahli Shaklee, bukan sahaja membership tak perlu renew setiap tahun, malah anda sepatutnya dapat masuk group2 eksklusif di FB, malah konsultansi juga adalah seumur hidup juga. Sebab itulah amat penting untuk anda mendaftar dengan orang yang betul-betul berkredibiliti dan berada dalam kumpulan sokongan yang betul. Maklumlah kebiasaanya ahli Shaklee yang asalnya nak makan sendiri biasanya end up akan jadi pengedar Shaklee jugak disebabkan terlalu banyak benefit yang mereka boleh dapat dengan Shaklee. Sebab ini jugalah pemilihan kumpulan yang berkualiti amat penting sebelum jadi ahli Shaklee. Bukan main pick up the distributor sahaja ya! Syukur saya tidak tersalah pilih kumpulan :)

2) SISTEM SHOPPING ONLINE :

Bermula Oktober 2013, pembelian produk Shaklee akan sangat mudah kerana semuanya adalah melalui online. Bukan sahaja memudahkan pengguna Shaklee yang mahu makan sendiri, malah amat memudahkan juga bagi ahli Shaklee yang menjadikan Shaklee perniagaan mereka. 

Sebab tulah seorang suri rumah mampu menjana 4 angka sebulan dengan hanya menjaga anak dari rumah sahaja. Sebab dia berbisnes menggunakan laptop dan internet sahaja. That's it. Modal yang sangat mudah, komputer dan internet.

 

3) PENGHANTARAN DIURUSKAN PIHAK SHAKLEE :
Itu yang seronoknya berniaga dengan Shaklee ni. Lagi-lagi untuk suri rumah yang tidak bekerja dan bergelumang dengan anak kat rumah tu. Memang syok! Tak payah pergi ke pejabat pos pun! Online je dari rumah. Beli barang secara online, dan Shaklee akan hantar terus kepada customer kita. So tidak lah perlu terkejar2 nak ke pejabat opis, dengan nak angkut anak lagi, dengan nak ambil anak kat sekolah lagi. Jangan tak tahu ade je pengedar Shaklee ni duduk luar negara, tapi sales dia semua kat Malaysia tau!

Untuk yang nak buat part time? Lagi lah senang! Apa yang anda perlu buat hanyalah marketing sahaja. Buat blog comel2. Buat Fanpage kat facebook. Sharing sebanyak mungkin. Tunggu customer datang. Ambil duit customer dan kita transfer kan ke Shaklee. 


4) TAK PERLU MODAL :
Kerana customer dah bayar pada anda dulu. Barulah anda terus order melalui dan alamatkan ke alamat customer anda. 


**AWAS !!**
TAWARAN coaching dan marketing ini mungkin anda tidak perolehi jika mendaftar dengan orang lain selain AZIE & THE RICH TEAM ya. Dan saya tidak bertanggungjawab jika anda tidak dapat BONUS seperti yang dinyatakan di atas!


Berminat? Hubungi saya Azie di:
✍ Fb: Go Natural with Azie Suhaimi
 ✉ Email: innerbeauty2u@gmail.com
✆ Call/SMS/WhatsApp: 012-3872690
➲ COD & Meeting A­­rea: Shah Alam/ KL Sentral
Postage Seluruh Malaysia Disediakan dengan Kadar Rata jika ingin beli product sekali!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya. Hanya melalui online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif Azie & The Rich Team di Facebook



Wassalam