My Chingu..Kamsamida pada yg sudi follow. I will follow back :)

Our Annivesary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, June 13, 2011

FATIN LIYANA kembar NONI af5 ke?

Assalamualaikum...




Hope sume sihat walafiat dan dalam keberkatan Allah S.W.T,
Malam semalam sempatla sy ushar program kt astro ria. Konsert Kenangan AFNIL. Yg ulangan punye la ye. Konsert ni bersempena dengan AF yg terakhir yg akan diadakan pada malam Ahad lepas. Sy xlayan sangat AF ni, tengok2 camtu je.Xdela sampai beria buat banner,sokong peserta mana, AFUNDI sampai abis riban-riban..Xde koje den nak buek cam gitu.Haha..


Cuma agak follow AF ni masa Mawi join AF3. Fenomena tsumawi.Saya pon tenggelam skali dalam tsumawi tu. Haha..klakar giler bila ingat balik.Now minat2 macam tu jela,xdela sampai jadi kipas susah mati. Ok sambung blk citer knangan AFNIL td. Masa si Shawal AF5 tu wat persembahan dia, kuarla si Noni AF5. yg konon2nya digosipkan sebagai awek Shawal ni dulu. Tapi ni dulu2 punye citer la ye. Xsure la BETOL atau AUTA. Ade aku kisah??huhu. Then masa tengok si Noni dfok pusing2 kt depan Shawal tu, pale otak ni tros terflash back,dalam pale otak ni cakap 'Ehh.ehh macam pernah ku lihat muka dia ni,tapi dimana ya??' Xtaula sy ni prasan syok sendri ke hape, tp sy rasala kan,muka Noni ni macam blogger feymes amos tu, si Fatin Liyana. Muka ala-ala chinese look skit.


Haa kalau xcaye meh saya tempek gambar diorang ni.Kome tengok then komenla ye, btol ke x prasaan saya ni yg depa ni de muka seiras. Tapi kalau xseiras jangala marah naa. Masing2 ada pendapat tersendiri. Manala tau kome rasa muka Noni ni macam muka Nabil ke.muka Kety Pery ke kan. Just luahkan je pndapat kome tu di komen bawah ni ye.


Fatin Liyana blogger faymes

 

Noni AF5 yg faymes kuam2 susu suam2 kuku

Seiras x mereka? Ni with make up
 

FL kiut
Noni yg kiut bila pakai tudung
Ni without make up.chinese look. Both are beautiful



p/s: Konsert kenangan AFNIL tu si Zarina AF 2 yg menang.dapat kete Persona tu.jelesss.nak kete jugakkk.tapi nak kete Vios.bolehh?

Salam :)

5 comments:

[sutera kasih] said...

aaahhh laa..seiras!!! baru prasan bila awk ckp hehe

Zawifatul Aziah said...

kannn.seiras kannn :)

ija said...

share dgn abg lah beli vios... blh ija numpang... hehehehe

Anonymous said...

Seiras ke> hehehe nonny ni ada iras2 agnes monica juga kalau jumpa face to face.single dia pula tajuk Pesona best juga lagu dia :)

http://www.youtube.com/watch?v=wJ0EpDXVBAk

Maria

Anonymous said...

siapa tahu akaun twitter dia?

Post a Comment

Kamsamida pada sape2 yg sudi komen :)