My Chingu..Kamsamida pada yg sudi follow. I will follow back :)

Our Annivesary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, March 28, 2011

dara.com edisi April ada page pasal Azie :)

Lambat update pasal entry ni.so dh agak basi kot tapi xberkulat la lagi..hehe..citenye camni.masa balik ofis dari site visit mngu lpas.budak2 ofis ni pandang semacam je kat saya,pastu borak mende ntah sesama diorg..pas dok kt kusi tu (em xkanla dok atas meja lak kan) de sorg staf cakap camni ' Azie, bacala majalah atas meja tu'..sy tny balik ' majalah pe?' ..then tgk atas meja ade majalah dara.com...sy x syak papela, tp curi2 tgk kat tarikh dia..tulis edisi 106 April 2011...gulpp,telan air liur kejap.awat cpat sgt kuarny majalah ni.ngomong sy dalam ati..sbb sy mmg dh tau, bln april nye edisi ada citer psl sy..

so sy pon ape lagi,cpt2 selak page by page..kt belakang2 la jgk page psl sy ni.huhu..then dh jmpe,agak eksaited sbb muka kuar magazine..hoho..prasan jadi artis kejap.tp kejap jela ye..sy pn bacela dgn kusyuknye stiap patah2 perkataan yg ditulis tu..tajuk bukan main hebat lagi " Azie miliki semangat yang tinggi'..hahaaa..tinggila sangattt kannn...geli i baca..huhu..ps abis baca,staf2 yg kuar muka kt dara.com tu pn kecohla sbb sonok muka depa pn ada kuar majalah.tapi ada gak yg sedih sebab aritu kemain posing sakan,tapi muke nye xde pon..xpe,sabor ye, blom rezeki lagi nk kua majalah..

sy dpt pluang ni pn sbb kebetulan je masa tu p testshoot dara.com kat Karangkraf shah alam..then reporter tu brkenan dengan title kerjaya saya sekarang ni.so dia pon tny blh inteviu x..sy pon pe lagi,ok jela kan.dh ade pluang nk msk majalah.sape xnk.hehe.so lpas dh kuar majalah ni, org 'keSayangan' sy ni siap p habaq kat sedara mara die sume.adoii malu sy tau..dia kata siap nk liminate lagi page sy tu..huhu...

so sape yg nk tau citer selanjutnya dalam majalah tu,sila2 la ke kdai runcit ke,kdai majalah ke p bli dara.com ye, tp jgn lak p kdai motor lak.tny 10 kali pn xde jualnye majalah kat sn.huhu..so sementara nk tngu p kdai tu, njoy my pix jap ye.  :)


Wednesday, March 23, 2011

dah bersarang belog ni

salam bloggers...adoi dah lama x update blog ni..cian die dah penuh dgn sawang-sawangan.huhu...bukan pe,sebab bz koje,bz mncari2 barang, bz menengok cite korea dll..hehe..so ada masa sikit ni saja nk post,pdahal xde benda nk cite pon..hehe..ok njoy dis pic...mam tutti frutti bersama yg terSayang :). sedap tp mahal gak la..hoho


                 nyum2...best sebab blh campur mcm2 bnde


ni la ghope nye tutti frutti dr atas..nmpk comell



p/s: kalo xmo byr mahal, jgn amik byk2 sgt eskremnye.huhu