My Chingu..Kamsamida pada yg sudi follow. I will follow back :)

Our Annivesary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 8, 2011

outdoor photoshoot organized by mierull

Salam..ekceli entry ni dah basi.sebab aktiviti ni berlaku pada bulan lepas. 9 januari tahun 2011 ok, bkn 2010..kalau 2010 tu bkn kire basi dh, kire dh berkulat dah tu.huhu..event ni berlaku di tasik shah alam. blakang SACC Mall kalau xsilap..walaupon sy penah blaja kat UiTM Shah Alam selama 4 tahun, ni la 1st time sy menjejakkan kaki di tasik tersebut.. sangat x bersosial kan sy ni. konon dok merap kt bilik tu study la tu, padahal berhibernasi je lebih.hehe.ok sambung citer photoshoot tadi..event ni di organize oleh mierul dan saya di invite oleh kawan lama masa di matrikulasipenang dulu untuk join event ni. Kawan sy ni merangkap MUA (make up artist) sy pada hari tersebut. Nama fb die Nur Hamizah Zahra,pgl ija je..Sy yg xpenah join aktiviti yg menyihatkan macam ni so ape lagi,rasa teruja la kan. N setelah diskus2 n pikir2, sy pon join la. Hari sebelomnya sy wat la preparation skit2, bli outfit yg sesuai dgn event tu.

Pada hari kejadian iaitu hari sabtu, sy sgtla excited nk dimekapkan oleh ija. Lame giler mekap ni rupenye ye. Sorg je amik masa sejam lebih nk mekap saja..camnela nk mekap time kawen nnt, lagi la lame kot.huhu..So pas abis mekap, redi2 dgn talent2 yg lain, kitorg pon p la tasik tu. Bersuai kenal dgn photographer yg ramai giler. Cuak gak sbb talent skit, photog nye punyela ramai. Tp xpe, nasib baik diorg sume sporting abis n bg byk tips2 n nasihat camne nak posing n so on. So disini sy nk ltak beberapa keping gmbr yg telah disnap oleh beberapa photog. So sape2 yg brkenan nak try dimekapkan oleh MUA yg berbakat ni dan photographers ni shoot pic anda, silala search nama mereka di fb ye. Enjoy it :)


 
MUA by Nur Hamizah Zahra
photo & edit by Zul Cavalera


 MUA by Nur Hamizah Zahra
photo & edit by Raja Shahmi


 MUA by Nur Hamizah Zahra
photo & edit by Ismayazi


 MUA by Nur Hamizah Zahra
photo & edit by Suhasrin Suratman



 MUA by Nur Hamizah Zahra
photo & edit by Raouf


p/s: Sorry kalau pose2 menyakitkan mata.hoho.,sy budak baru blajar,kalau salah tlg tunjukkan