My Chingu..Kamsamida pada yg sudi follow. I will follow back :)

Our Annivesary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 29, 2011

SEGMEN DAN JOM DAPATKAN 1000 FOLLOWER BULAN INI

Assalamualaikum sumer..

Dah lama bercuti, now vitamin M dah melanda diri ku ini..Now rasa nk blogwalking je.Then trjumpa la segmen yg macam best je ni..segmen dan jom dapatkan 1000 follower bulan ini yang dibuat oleh Naimul Firdaus.Nombor bertuah saya follower yg ke 970 :). Mehla join sama2. Klik
disini.


Saya sedar saya blogger baru, n xramai follower. Sebab saya x faymes,sebab tu xramai follower.Erkk adekah? Xde kena mengena dgn faymes ke x. Nak seriu daya, xnak seribu dalih kan.


Of coz sume blogger nak ramai follower,termasukla saya yg newbie ni. Sebab bila ramai follower, ramaila yg akan baca entry kita even merapu ntah hape-hape. N ramaila yg bagi komen bila kita mintak pendapat mereka. N naikla duit dalam nuffnang kite tu.Hehe..Ape pon saya berblog ni bukan nk mengejar duit ke, mengejar pangkat ke, main kejar-kejar ke. Saya cuma nak jadikan blog peribadi saya ni sebagai tempat meluah perasaan dan berkongsi idea n dijadikan kenangan utk saya tatap bila dah anak cucu nanti :).

Naimul Firdaus tulis kalau cukup 1000 follower, dia akan beri hadiah. Baiknya hati dia. Meh kita jengah apakah hadiah2 nya -->

  • semua penyertaan akan dimasukkan ke dalam senarai bloglist saya yang baru.
  • 20 penyertaan terawal akan mendapat promosi di dalam artikel-artikel saya.
  • 2 penyertaan terbaik akan dapat hadiah misteri
Dan saya pon menyebok n brharap dapatla salah satu dari adiah diatas. Winkwink

Salam :)

6 comments:

nadya said...

jom folow2...done urs hhehe

Syahir Amir said...

blogwalking......apa itu nuffnang ek?x pandai le bab2 blog ni..huhu..newbie here!

looking for people to follow my blog, I would love to follow yours!

azie suhaimi said...

@nadya: jom2...i will follow uuu :)

@Syahir Amir: nuffnang ni adela satu komuniti pengiklanan di blog2..kita register under nuffnang,then they will publish any advertising that suit with our blog..kalau ada org klik kat iklan tu,kita dapatla jana income sikit.kalau byk org klik,so bykla income kita generate..sy pon nwebie jugak..marila kita sama2 blaja dgn sifu2 blogger ni k..
i will follow u too :)

Syahir Amir said...

huhu...susah ke nak register?haha..seyesly,aku sgt nerd pasal mendalah ni...tp kalau org lain bleh dapat duit free dari blog,kenapa kita nk lepaskan peluang

Zawifatul Aziah said...

xdela.xsusah pon nk register...just pi google nuffnang..then click kat registration..dh siap :)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

rajinnya dia...

p/s: agak2 berdengkur ok ea??huhuuh..

Post a Comment

Kamsamida pada sape2 yg sudi komen :)