My Chingu..Kamsamida pada yg sudi follow. I will follow back :)

Our Annivesary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, May 19, 2011

gaya tudung dara.com

Assalamualaikum..xjawab brdosa tau..

Arini nk citer psl posing2 siang tadi di Karangkraf. untuk segmen gaya tudung dalam majalah dara.com....Dari pagi smpai tengahari.perghh agak lama la jugak...dahla tiap kali sy punye shoot, photog msti cakap ' Azieee senyum azie..lagi2..bagi nmpk gigi'....haha..punyela sy ni susah nk senyum.Padahal rasanya mulut ni dah tarik sampai ke telinga dah kot. Xcukup panjang lagi ke senyumanku itu..

Disebabkan berusaha nk senyum sampai ke telinga, abis je shooting, badan rasa giler penat. Tapi enjoy sgt dat day sebab dpt jumpa akak Liza dr Karangkraf. Badan boyot msk 7 bulan dh,tp dia sporting abis. Xjemu2 bg advice kt saya camne cara2 nk pose dgn ayu..hehe..Then dpt jumpa kawan2 baru seperti Mira (orang2 kt studio tu ckp muka sy sama mcm mira,tapi xkottt,mira tu siyes comell.sy biasa2 aje dong), Amy yg cun tukang sponsored tudung2 n baju2 yg lawa. Kalau xcaye lawa ke x,cube tgk sendri, jempotla masok sini ye shawlbyvsnow .. dan juga kawan2 yg lain. MUA yg brnama Cik Non pon sgt2 peramah dan sporting . N mekap dia lawa sgt. 

So kalau nk tgk kami menggayakan tudung, nnt rajin2la bli dara.com keluaran Julai ye..Maybe Julai kot,sy pon xbape sure.Huhu. Anyway gmbr2 ms shoot xdapat diamik. So pics ni je yg dapat sy curik.Hehe

Azie, Cik Non, Mira n Amy...sume sportinggg abis

Azie, Kak Liza, Mira n Amy..sume gojess


Ok. Salam :)

2 comments:

Inas Ilyana said...

nak tya sikit boleh?
erm..tudung2 yg Dara.Com gayakan tuh jenama pa erk?boleh dapatkan kat mna erk?

Zawifatul Aziah said...

@Inas Ilyana: boleh dptkan di blog ini dear http://www.shawlbyvsnow.blogspot.com/

Post a Comment

Kamsamida pada sape2 yg sudi komen :)