GEGAR BLOG JULAI 2O11


Assalamualaikum

Aikkk.muka abg ben lagii??Huhhh..mahu x marah husband i kalau nampak ni.Asyik2 muka abg ben je dlm blog ni...Tapi dun worry ye syg,ni bukan gambar boyfren baru ayg, ni gmbr blogger sifu otai En. Ben Ashaari. Sape nak join segmen ni,mai pakat2 klik sini ye.bukan kat sana :P.

Ekceli sy pon macam dah terlambat nk join segmen ni. Tarikh tutup arini pd pukul 2ptg..Haa amik ko.sempat xsempat nk join tu. Dh lama nk join ni,tp kebizian yg melampau sebab baru setel hal2 kawen kt belah pihak lelaki di Perak pd 25 Jun aritu..Balik ofis,koje dh melambak atas meja,dalam emel, dalam tong sampah..erkkk..okla,nk sambung koje yg melambak ni dulu ye. Kome rajin2la baca apa2 yg patot di blog keme ni ye (ecece dan2 cakap loghat Perak.nk amik ati mak mentua la ni..haha).

Ok cau cincau. Salam :)

Comments

  1. Saya dtg nih hehhe..jom kasi gegar

    http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  2. datang gegar bg sokongan.Sukses ber segmen k.datang gegar bg sokongan.Sukses ber segmen k.

    ReplyDelete
  3. singgah dr belog MTT tuk gegar blog anda =).

    ReplyDelete
  4. yuhuuuuuu alya dtg nie!! hehe nak Gegarkan Blog Julai 2011, selamat berkenalan..jom undi alya boleh? ekekekeke.. :D

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/blogundi.html

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  5. Ateee' kite bakor kite bakor

    ReplyDelete
  6. Salam...

    Datang sini nak GEGAR belog awak...
    Salam perkenalan...

    Selalu-selalu singgah My Blog...

    -Adios-

    ReplyDelete
  7. Gegar gegar gegar gegar gegar.....
    follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam sgt berterima kasih....

    http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  8. 91th follower datang singgah sini =)

    jom lawat Sarang Jerung:
    Sarang Jerung

    dan jangan lupa like page di Facebook jika sudi:
    Sarang Jerung on Facebook

    ReplyDelete
  9. datang gegar sini... nnti jemput2 lah singgah ke blog saya yer...

    ReplyDelete
  10. hey there .

    ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

    keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

    and have a nice day ahead !

    ReplyDelete
  11. datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

    gegar sini jugak ye
    GEGAR BLOG JULAI 2011
    dan sini
    GEGAR BLOG JULAI 2011

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    ReplyDelete
  12. Salam GEGAR dari rakan sebaya Ben Ashaari.

    Selamat berkenalan dan semoga memeriahkan dunia blogger tanahair dengan berhemah..Awas dengan dunia blogging yang kadangkala lebih pedih dari realiti.

    Ikhlas dari pemilik blog
    BANGKU KOSONG
    Sebuah blog yang dibenar copy paste - sebuah penceritaan suku abad.

    ReplyDelete
  13. Salam GEGAR dari rakan sebaya Ben Ashaari.

    Selamat berkenalan dan semoga memeriahkan dunia blogger tanahair dengan berhemah..Awas dengan dunia blogging yang kadangkala lebih pedih dari realiti.

    Ikhlas dari pemilik blog
    BANGKU KOSONG
    Sebuah blog yang dibenar copy paste - sebuah penceritaan suku abad.

    ReplyDelete
  14. Gegar Disini.. Saya Menjadi Pengikut anda yang setia...Banyak nyee info kat cini..

    Jom Join Contest (RM) Cyber kalau minat.. http://1malaysia-cybershot.blogspot.com/2011/07/rm-contest-snap-shot-bloggers-contest.html#links

    ReplyDelete
  15. jom singgah ;)

    http://lenloy-closet.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Kamsamida pada sape2 yg sudi komen :)

Popular Posts