My Chingu..Kamsamida pada yg sudi follow. I will follow back :)

Our Annivesary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, July 4, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2O11


Assalamualaikum

Aikkk.muka abg ben lagii??Huhhh..mahu x marah husband i kalau nampak ni.Asyik2 muka abg ben je dlm blog ni...Tapi dun worry ye syg,ni bukan gambar boyfren baru ayg, ni gmbr blogger sifu otai En. Ben Ashaari. Sape nak join segmen ni,mai pakat2 klik sini ye.bukan kat sana :P.

Ekceli sy pon macam dah terlambat nk join segmen ni. Tarikh tutup arini pd pukul 2ptg..Haa amik ko.sempat xsempat nk join tu. Dh lama nk join ni,tp kebizian yg melampau sebab baru setel hal2 kawen kt belah pihak lelaki di Perak pd 25 Jun aritu..Balik ofis,koje dh melambak atas meja,dalam emel, dalam tong sampah..erkkk..okla,nk sambung koje yg melambak ni dulu ye. Kome rajin2la baca apa2 yg patot di blog keme ni ye (ecece dan2 cakap loghat Perak.nk amik ati mak mentua la ni..haha).

Ok cau cincau. Salam :)

19 comments:

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

nieza dtg sini gegar!! ^-^

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Saya dtg nih hehhe..jom kasi gegar

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Faztee Danisha said...

singgah sini jenjalan
pasar terapung

apa da hatyai

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

datang gegar bg sokongan.Sukses ber segmen k.datang gegar bg sokongan.Sukses ber segmen k.

miss aiai said...

singgah dr belog MTT tuk gegar blog anda =).

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuu alya dtg nie!! hehe nak Gegarkan Blog Julai 2011, selamat berkenalan..jom undi alya boleh? ekekekeke.. :D

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/blogundi.html

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

abglan said...

Ateee' kite bakor kite bakor

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak GEGAR belog awak...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

-Adios-

Alisya said...

morningg!..gegar blog dari WARDAH ALISYA

Rohaizam Rosli said...

Gegar gegar gegar gegar gegar.....
follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam sgt berterima kasih....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Jerung Gergasi said...

91th follower datang singgah sini =)

jom lawat Sarang Jerung:
Sarang Jerung

dan jangan lupa like page di Facebook jika sudi:
Sarang Jerung on Facebook

pha is said...

datang gegar sini... nnti jemput2 lah singgah ke blog saya yer...

A M E ! said...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

gadis melayu said...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

gegar sini jugak ye
GEGAR BLOG JULAI 2011
dan sini
GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

HasrulHassan [HH] said...

Salam GEGAR dari rakan sebaya Ben Ashaari.

Selamat berkenalan dan semoga memeriahkan dunia blogger tanahair dengan berhemah..Awas dengan dunia blogging yang kadangkala lebih pedih dari realiti.

Ikhlas dari pemilik blog
BANGKU KOSONG
Sebuah blog yang dibenar copy paste - sebuah penceritaan suku abad.

HasrulHassan [HH] said...

Salam GEGAR dari rakan sebaya Ben Ashaari.

Selamat berkenalan dan semoga memeriahkan dunia blogger tanahair dengan berhemah..Awas dengan dunia blogging yang kadangkala lebih pedih dari realiti.

Ikhlas dari pemilik blog
BANGKU KOSONG
Sebuah blog yang dibenar copy paste - sebuah penceritaan suku abad.

Cik Ayu said...

haii..singgah gegar sini

A-L HAQIM said...

Gegar Disini.. Saya Menjadi Pengikut anda yang setia...Banyak nyee info kat cini..

Jom Join Contest (RM) Cyber kalau minat.. http://1malaysia-cybershot.blogspot.com/2011/07/rm-contest-snap-shot-bloggers-contest.html#links

lenloy said...

jom singgah ;)

http://lenloy-closet.blogspot.com/

Post a Comment

Kamsamida pada sape2 yg sudi komen :)