My Chingu..Kamsamida pada yg sudi follow. I will follow back :)

Our Annivesary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, July 21, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER

Assalamualaikum
(nak wat entry kat center lak kali ni)

Mula2 korang tengok gambar header ni
-
-
-
-

Pastu tengok gambar kat chingu-chingu2 saya ni..Haa nampak x,muka yang sama pada follower 107 (sila abaikan arrow yg senget benget itu.tangan bedung ms kecik dulu,tapi xketat kot.huhu).






Cayalah azie, otai ben follow lu punya berok belog lah. Giler kembang suar den ni.Hahaa..Out of topic lak.

Kali ni nak join segmen otai ben dan yg boleh join blogger baru seperti saya (sambil angkat tangan tingi2). Nape nak join, sebab nak menambah chingu-chingu dalam list blog yang saya follow dan juga list chingu-chingu yang memfollow blog saya ni.Hah.a muka x tau malu dah ni. Yela baru 100 je yg follow, rasa macam loserj e rasa tiap kali buka blog,follower x bertambah mencanak2. Bertambah cenonet2 je. Hukhuk.

Tapi xpe,aku xkan berputus asa untuk berblog sebab banyak sangat kelebihan kalau kita berblog ni. Kalau xcaye,cuba tanye otai ben. Btolkan beben.Hehe. Selamat menjoin dan memfollow chingu-chingu sekalian.

Salam

19 comments:

Amy Syaquena said...

Salam Kenal,

SR singgah dari belog pak encik Ben. Happy blogging ye..

http://sinarraudah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mencari-blogger-baru-je.html

SweetLikeWhat said...

wow abg ben follow tu..best-best.. :)

Liza Adi said...

hai...blogwalking from segmen abg ben...jom jalan2 ke blog saya...^_^

ninie_azriena said...

salam empunya blog..
ninie datang terjah dari segmen abg ben..
salam persahabatan..
eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

MN said...

Miss Nina singgah sini dari segmen Encik Ben . nicee ! salam perkenalan dear :)

http://ninotshiasy.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-cari-blogger-baru.html

DoodleLicious said...

Haiii haiii haiiii

salam perkenalan

kite pun baru jugakkk ^^

comelnyer tuan belog ni

suriani azwan said...

singgah sini dr blog BA....salam perkenalan...kalo rajinmeh lah terjah blog sue...

http://azwansprincess.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

azam said...

"salam singgah kenalan....jika sudi follow² ye...
see u around and happy blogging"

MiSs ChUbBy ChEeK said...

salam perkenalan...jenjalan sini..dari segmen abang ben..(^_^)

jom singgah sini..
http://misschubbycheek.blogspot.com/

Laila Majid said...

singgah sini :)

uzAy said...

hye..uzay singgah cni :)
meh kite follow mengfollow..hehe

singgah laa
http://uzaycepet.blogspot.com/

selamat berkenalan ^^

AbiL said...

hye. slamat berkenalan. Jenguk dari segmen Abg Ben.

http://abilitusaya.blogspot.com

hanyzham hadny said...

salam kenalan dari nyzham
jejalan dari segmen Encik BEN
dah follow blog awak dah
kalo sudi follow la blog saya plak

imnabila said...

hye disana, sy disini.. heheh..
singgah2 sambil berkenalan... :)

dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

tp takpe..
singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

ame elms ! said...

salam kenalan you ! HAHA :))

jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

have a great day ahead and , take care ! :D

Lulu Caldina said...

Lulu pun blogger baru ;)

Zul Fattah said...

Terjah ..haha... dari segmen yg sama... happy blogging..done follow u..
http://zulfattah.blogspot.com/

azie suhaimi said...

dear all chingu yg kyopta..thanx a lot for ur dropped here..nanti saya singgah u all punya blog pulak ye :)

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

Post a Comment

Kamsamida pada sape2 yg sudi komen :)