BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER

Assalamualaikum
(nak wat entry kat center lak kali ni)

Mula2 korang tengok gambar header ni
-
-
-
-

Pastu tengok gambar kat chingu-chingu2 saya ni..Haa nampak x,muka yang sama pada follower 107 (sila abaikan arrow yg senget benget itu.tangan bedung ms kecik dulu,tapi xketat kot.huhu).






Cayalah azie, otai ben follow lu punya berok belog lah. Giler kembang suar den ni.Hahaa..Out of topic lak.

Kali ni nak join segmen otai ben dan yg boleh join blogger baru seperti saya (sambil angkat tangan tingi2). Nape nak join, sebab nak menambah chingu-chingu dalam list blog yang saya follow dan juga list chingu-chingu yang memfollow blog saya ni.Hah.a muka x tau malu dah ni. Yela baru 100 je yg follow, rasa macam loserj e rasa tiap kali buka blog,follower x bertambah mencanak2. Bertambah cenonet2 je. Hukhuk.

Tapi xpe,aku xkan berputus asa untuk berblog sebab banyak sangat kelebihan kalau kita berblog ni. Kalau xcaye,cuba tanye otai ben. Btolkan beben.Hehe. Selamat menjoin dan memfollow chingu-chingu sekalian.

Salam

Comments

  1. Salam Kenal,

    SR singgah dari belog pak encik Ben. Happy blogging ye..

    http://sinarraudah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mencari-blogger-baru-je.html

    ReplyDelete
  2. wow abg ben follow tu..best-best.. :)

    ReplyDelete
  3. hai...blogwalking from segmen abg ben...jom jalan2 ke blog saya...^_^

    ReplyDelete
  4. salam empunya blog..
    ninie datang terjah dari segmen abg ben..
    salam persahabatan..
    eppy blogging ya (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  5. Miss Nina singgah sini dari segmen Encik Ben . nicee ! salam perkenalan dear :)

    http://ninotshiasy.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-cari-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  6. Haiii haiii haiiii

    salam perkenalan

    kite pun baru jugakkk ^^

    comelnyer tuan belog ni

    ReplyDelete
  7. singgah sini dr blog BA....salam perkenalan...kalo rajinmeh lah terjah blog sue...

    http://azwansprincess.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  8. "salam singgah kenalan....jika sudi follow² ye...
    see u around and happy blogging"

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan...jenjalan sini..dari segmen abang ben..(^_^)

    jom singgah sini..
    http://misschubbycheek.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. hye..uzay singgah cni :)
    meh kite follow mengfollow..hehe

    singgah laa
    http://uzaycepet.blogspot.com/

    selamat berkenalan ^^

    ReplyDelete
  11. hye. slamat berkenalan. Jenguk dari segmen Abg Ben.

    http://abilitusaya.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. salam kenalan dari nyzham
    jejalan dari segmen Encik BEN
    dah follow blog awak dah
    kalo sudi follow la blog saya plak

    ReplyDelete
  13. hye disana, sy disini.. heheh..
    singgah2 sambil berkenalan... :)

    dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

    tp takpe..
    singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

    ReplyDelete
  14. salam kenalan you ! HAHA :))

    jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    have a great day ahead and , take care ! :D

    ReplyDelete
  15. Terjah ..haha... dari segmen yg sama... happy blogging..done follow u..
    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. dear all chingu yg kyopta..thanx a lot for ur dropped here..nanti saya singgah u all punya blog pulak ye :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kamsamida pada sape2 yg sudi komen :)

Popular Posts