My Chingu..Kamsamida pada yg sudi follow. I will follow back :)

Our Annivesary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, January 10, 2011

tahniah ana rafali..senior high school saya menang ajl.hihi

Trkejot jugak dengar announcement juara ajl malam tadi iaitu ana rafali lagu tolong ingatkan aku ..dahla masa tu tengah mamai2 tahan ngantok.yela dok tahan mata nak tengok ajl sampai pukul 12 malam tuu..giler ah.kalau study untuk exam xde la pulak boleh tahan sampai macam tu.pelik2..huhu..
so disebabkan kejutan yang berlaku itu,maka mata yang mengantok ni tros jadi segar bugar..

Tapi redha je even feveret lagu saya iaitu selamat malam dari faizal tahir x menang.Mungkin dah tertulis rezeki ana rafali malam tu kan.. setelah mata ini jadi segar bugar, lepas off tv, saya on pulak komputer.haha..so alang2 tu on sekali internet..dan alang2 tu jugak on la fesbuk.hehe..dan2 tros terbaca status kawan saya, nur ain zareena..dia tulis macam ni '"hahah..kak ana nurhidayah mng..mrsm pendang!" . tup2 saya dengan tindakan refleksnya trosla komen status dia tu, "  erkk.ana raffali tu kak ana nurhidayah senior mrsm pendang tu ke......." ade panjang lagi,tapi saya copy takat tu jela ye...ekceli saya terkejot yang selama ni saya x sedar pon ana rafali tu adalah kak ana nurhidayah iaitu senior saya semasa di mrsm pendang dulu..sebab masa skola dulu dia agak lain sikit dari sekarang.yela makin besar makin matured la kan..dan saya x sangka la kak ana nurhidayah yang saya kenal dulu yang mengusung buku2 tebal dan seorang yang agak pendiam kini dah jadi penyanyi malaysia yang dikenali ramai.anyway saya tumpang happy diatas kejayaan ana rafali..congrats kak ana :)


                                                     kak ana yang manis berbaju kurung

2 comments:

Anna.Ruzz said...

aku pun terkejut gak Ana Raffali = Kak Ana Nurhidayah! lain bebenor dulu & sekarang~ hehe. congratz kak Ana & hi Azie :D btw, it's me... Zana ^___^

Zawifatul Aziah said...

hi zanaa :). lain kan die..bak kate ain. 'dulu die nmpk kurus kot'. huhu..anyway tahniah la kt die kan,juara ajl tu.bkn sng dpt

Post a Comment

Kamsamida pada sape2 yg sudi komen :)