My Chingu..Kamsamida pada yg sudi follow. I will follow back :)

Our Annivesary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, January 13, 2011

berokben m****...awatla selow macam siput ni

adoiila..sakitnye hati ni bila nak online..berokben ni sangatla ayu berjalan.kalah siput sedut tu tau..tensen2

6 comments:

rudy pejal said...

kbykn broadband yd ada kt malaysia ni-maxis,digi,celcom ni data usage dia 5G.Ikut pengalaman saya selepas setahun pakai maxis broadband ngn byrn masa tu rm110 data usage 5G hanya le tahan 2 minggu je,rugi kn walapun le bwk kemana2.slps habis contract setahun saya tukar saya guna wimax puas ati sbb data usage 20G dan x pernah rasa slow..jd pilhan trbaik trletak ditgn kita..:)

wachak said...

Salam azie.
seb baik macam siput sedut kalau jalan macam itik pulang petang sapa nk jawab ... keh33

~ salam kenal. Dah follow balik juga :)

Amirrah Zawani said...

heee.. biasa lah tu.. jgn kata bb maxis.. bb celcom pun sama jugak.. :|

Zawifatul Aziah said...

amirrah- oo yeke.ingatkn celcom ok.rupenye 2 kali 5 ek.huhu

Zawifatul Aziah said...

rudy pejal- oo mmg mcm tu ek brodben ni.tahan 2 mngu je,then jadi slow.emm..wimax bape bayar bulan2?

Zawifatul Aziah said...

wachak- salam..kalau itik pulang petang,lagila x mampu den nak menuggunye.huhu..ok tq bro :)

Post a Comment

Kamsamida pada sape2 yg sudi komen :)