Shaklee Carotomax

Assalamualaikum
 
Tahukah anda, VITAMIN A, adalah vitamin ASAS BAGI KULIT ! diperlukan utk menjamin kulit & rambut yang sihat. Tanpa vitamin A yang mencukupi, kulit anda akan menjadi kering & kasar, terutama dibahagian siku, lutut, punggung & bahagian belakang tangan atas.

Tapi Vit A apabila disimpan di dalam badan di dalam kuantiti yang tinggi akan menjadi
SANGAT TOKSIK.
Sebaliknya, Shaklee Carotomax/ Beta Carotene sangat selamat di dalam badan kita walaupun di dalam kuantiti yang besar. Suplemen Beta Carotene yang baik perlu mengandungi lebih kurang 5000 IU Vitamin A - ini adalah dos yang disarankan!


Dalam beberapa kajian, paras Beta Carotene yang tinggi di dalam badan telah menunjukkan perlindungan kepada pertumbuhan sel kanser di sekurang-kurangnya 10 lokasi badan kita. Kelenjar "thymus" bantu mematangkan sel melawan-penyakit "T" di dalam sistem imun kita. Memandangkan Beta Carotene mempunyai peranan kepada kesihatan "thymus", Beta Carotene di anggap sebagai menstimulasi imun!

Jom bertukar kepada Shaklee CarotoMax (dahulunya dikenali Beta Carotene) - sumber ProVitamin A yang dijamin selamat ! Dapatkan Shaklee CAROTOMAX, sumber proVitamin A yg selamat untuk membantu sel kulit sentiasa muda & kelihatan muda.
 
Hubungi saya untuk harga dan details - 0123872690/ innerbeauty2u@gmail.com
 
Wassalam

Comments

Popular Posts