My Chingu..Kamsamida pada yg sudi follow. I will follow back :)

Our Annivesary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 2, 2013

Duit Bonus Shaklee paling tinggi bulan Mei 2013

Assalamualaikum
 
Alhamdulillah, cheque bonus Shaklee untuk bulan Mei 2013 dah sampai minggu lepas. Baru nak update sekarang.hihi. Alhamdulillah juga sebab ini adalah bonus yang paling tinggi yang pernah saya dapat selama berbisnes Shaklee ni.
 
 

 
So disini saya dengan besar hatinya, ingin mencari beberapa calon yang betul-betul berminat untuk  mendapatkan extra income pada setiap bulan untuk dibimbing oleh kami. Dan tak mustahil anda akan menjadi Work At Home Mom (WAHM) dengan gaji 5 hingga 6 angka. Bukan sekali seumur hidup. Tapii dapat setiap bulan tau.. Macam idola Shaklee saya, merangkap mak Shaklee saya, iaitu kak cery ..Setiap bulan pegi oversea je kerja dia..Syok kan.
 
 
 
Siapa yang betul2 berminat, meh whatsapp2 dan borak2 dengan saya. Grup kami akan bantu anda sehingga berjaya.
 
 
AZIE- 0123872690
FB - Go Natural with Azie Suhaimi
 
Wassalam

2 comments:

nadia said...

alaaa...xnampak..hue hue hue

Zawifatul Aziah said...

haha....rahsiaaa :)

Post a Comment

Kamsamida pada sape2 yg sudi komen :)