My Chingu..Kamsamida pada yg sudi follow. I will follow back :)

Our Annivesary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 26, 2011

Ilang stres kat kepala ni kejap

Assalamualaikum :)

Alhamdulillah.legaaa.khamis lepas last day kursus lab TMI yg brjalan selama 3 mnggu..erkk kursus tu bleh brjalan ke?mcm orang la pulakk T-T. But im gonna miss all da fascinating food yang terhidang kat hotel2 yang saya duduk semasa kursus itu. Mana x nye, kalau kat luar rege makanan tu boleh cecah puluh2 an la jugak sepinggan, tapi kat hotel nun, bukan setakat free of charge,tapi siap boleh tambah berkati2 nyahh..So konpem la badan i yang sekeping ni pon naik berkati2 jugek..hoho.

Ok enuf citer pasal kursus n makan. Kang jeles lak budak2 ofis yang x dapat join kursus ni.huhu..jgn jeles ye nyahh,next time uollss pnye turn pulak kot.. Now nak citer pasai dot...dot...dot.. Ceciter..ceciter bak kata Usop Wilcha sambil pusing2 tangan.lawak xhingat la mamat tu kan...ok.ni nak citer pasai baju nikah saya yang dah di amik dari kedai tailor jumaat lepas.. Punyela eksaited plus risau masa on d way nak amik tu. Eksaited of oczla kan. Tapi risaunye tu sebab takot baju x mengikot citarasa yang diidam2kan..tapi alhamdulillah, dh try fitting kat kedai makcik yang buat baju tu, rasa berpuas hati la jugak dengan jahitan die even bajunye xdela selawa mana pon..baju biasa2 aje. Nikah kenala simple2 jekan..Xmola vogue sangat depan tok kadi nanti. Terbeliak mata tok kadi tu kot..huhu.

Baju xbleh reveal lagi, xsurprise la nanti kan. Tapi i xla kedekot sgt pon, bolehla reveal sikit2. Reveal tang kaler jela ye.,Kaler silver lembut kelembutan :). Kaler ni sama2 pilih dengan abang pejol ku sayang. Walawehhh bersayang2 pulak dalam belog ni ye. Gataii nampak :P. Okla, disebabkan citer pasal baju nikah ni dah di ceritakan disini, konpem bloggers sekalian dah tau apa sebabnye kan..Smoga semuanya brjalan lancar dan diredhai Allah S.W.T.. Jeng...jeng....tungguuu..xpe, sape yang x tahan nak pegi toilet tu dibenarkan xpayah tunggu ye.nanti xpasal2 dapat air teh free...hehe..Till we meet again

Enjoy pics during the courses. Jgn jeles i amik pic dgn president of KTMB :)

Salam :)

muka yg tembam sebab makan sedap2 kat hotel. Pic with president of KTMB. sporting orgnye. :)

nyum nyummmm.amik banyak tapi xlarat nk abis.kawan syaitoon btoll.xbaik2

waffle with chocolate is my feveret

Hotel Equatorial Bangi. sgt sesuai untuk 'madubulan' sebab sangat2 tenang

Model pokok.haha

Dalam kelas. 2 mak dara + 2 dara

Love suround us

Dalam toilet pon sompat lagi den ni

Dalam bilik hotel.weee~

Dalam toilet yg besarrr.beshhhh

Presentinggggg group Superb. perghhh

Gambar last day gmbr beramai2 sampai nak roboh stage tu :P


No comments:

Post a Comment

Kamsamida pada sape2 yg sudi komen :)