My Chingu..Kamsamida pada yg sudi follow. I will follow back :)

Our Annivesary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, June 6, 2013

Bear kesayangan Darwish bernama CAT

Assalamualaikum


Sejak dah pandai skil panjat memanjat ni, sofa depan tv tu mmg jadi port lepak Darwish. Ditariknya sekali bear kesayangan dia duduk sebelah dia.bear tu pun Opah dia kat Ipoh yg bg. Mekasih Opah...
 
 
 
 
 
Macam mane nama Cat tu boleh terjadi? Nk dijadikan cerita, si Darwish ni suke sangat dengan kucing. Setiap kali  jalan2 kat taman , kalau nampak je kucing, mesti dia akan pergi dekat kucing tu. Bila kucing tu lari,  dia pi kejar..saya pun ajarlah Darwish menyebut ' cat' = kucing..so setiap kali jmpa kucing kat mana2,  terus je Darwish sebut ' cat' . Sampaikan bear biru yg besar tu pun dia panggil ' cat' . Walaupun saya dh terangkan kat dia yg itu adalah ' bear' = beruang. Tapi tak lut pun...setia dgn panggilan ' cat' dia tu.hihi..semoga Darwish menjadi anak yang bijak, cergas dan soleh.amin.ok tu sahaja cerita Darwish pd hari ini..k bai...
 
 
 
Wassalam

2 comments:

Nora Dino said...

Comelnyer dia..

ija said...

heheheh... teringat plk darwish main kucing dgn ija kat pintu rmh mak long smpi duduk2 dpn pintu die nk main kucing tu.. hihihih

Post a Comment

Kamsamida pada sape2 yg sudi komen :)