My Chingu..Kamsamida pada yg sudi follow. I will follow back :)

Our Annivesary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, May 2, 2013

SEMAKAN DAFTAR PEMILIH DAN LOKASI MENGUNDI PRU 13

Assalamualaikum


Haa dah nak dekat time mengundi, baru terhegeh-hegeh nak cek status dan tempat mengundi?? Ohh tak ye..Ok good..Haa, jangan jadi macam saye.. Hihi.. So dah alang-alang semak tempat undi nanati, saya share lah sekali cara-caranya. Untuk yang newbie tu, or first time nak ngundi tahun ni, bolehlah ikut cara ahkak ni ye.

1) Pegi website SPRM . Klik sini SPRM

2) Masukkan no I.C dalam ruangan yang kosong seperti di bawah:




3) Kemudian keluarlah keputusan SPM anda...ehhh..status tempat mengundi anda ye. Yeayy boleh balik kampung....Satu Selangor, satu Perak (tempat mengundi husband). Malamnya boleh tengok keputusan siapa yang menang. Jeng..jeng..jeng..


 
 


Ok selamat membuat keputusan yang terbaik. Undi menentukan masa depan anak cucu cicit kita. Undi rahsia. Tak boleh bagitau korang.Hihi.


p/s: Time mengundi nanti confirm jammed kan. So siapa yang tak larat nak drive tu, bolehlah order B complex Shaklee siap-siap dari saya, untuk menambah tenaga anda ye..Cewahh, sempat promote lagi..Ehh bukan promote, tapi beritahu benda yang benar dan saya sendiri pun dah consume B complex ni. Sangat diperlukan ketika saya keletihan :)


Wassalam

No comments:

Post a Comment

Kamsamida pada sape2 yg sudi komen :)