My Chingu..Kamsamida pada yg sudi follow. I will follow back :)

Our Annivesary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, December 31, 2012

Kesan Shaklee pada kecantikan sangat awesome

Assalamualaikum 

" Licinnya kulit dia, macam kulit telur...Takde pores langsung, blackhead apatah lagi...Jelesnyerrr...Nak2 kulit macam tu...Tapi camne ye? Nak tanya segan pulak..Adoii..Pe kata google je dulu"

Amboi jeles bebenor ke kak. Haaa, orang perempuan mana yang tak suka kan kecantikan? Pantang tengok orang lain kulit cantik, mulalah hati membara nak tahu produk apa yang minah tu pakai ye dak..

So di malam hening ni, saya nak share testi akak ni, dia baru je guna produk Set Cantik ni dalam 3 bulan (sept 2012 until dec 2012) je. Tapi hasil yang dia dapat, sangat hebatt...(Keberkesanan produk ni bergnatung pada diri masin-masing ye). 

Set yang dia ambil ialah set D, esp dan GLA. Ni gambar beliau sebelum dan selepas.



Nak tahu details, meh borak2 dengan saya di innerbeauty2u@gmail.com / 012-3872690

No comments:

Post a Comment

Kamsamida pada sape2 yg sudi komen :)