My Chingu..Kamsamida pada yg sudi follow. I will follow back :)

Our Annivesary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, November 17, 2012

Tiada lagi jeragat,pigmentasi : Collagen Shaklee

Assalamualaikum

Cewahh,sejak dah jadi pengguna Shaklee, rajin la pulak saya mengeshare testimoni2 yang best ni kan..Benda yang baik, pe salahnya share dengan kengkawan kann..Bukan tunjuk benda tak senonoh pun.huhu..Sape suka baca,silalah baca ye. Sape malas baca, tengok gambar pun jadilah..
Kali ni nak share story pasal Collagen Shaklee. 

[Testimoni SHAKLEE COLLAGEN]

".. Pic dua2 ni mmg pic asli.. Xpakai make up ke apa.. Sebab tu korang bleh tgok lagi kesan pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalo sekiranya sy apply fondation mmg kesan tuh hilang rata je ngan kulit... Dah bertahun2 ngan jeragat nih...Semakin teruk bila mengandung.. Menjadi2...Jadi sy amik keputusan.. Biarlah sy tunggu hilang sndiri je dgn supplement shaklee nih..xyah susah2 nak smbunyikn..sebab sy yakin ia akan hilang. Btw umo sy masih 24tahun...Kesan utama collagen nih.. Sgt terasa kulit kita lembuttt je. Semakin cerah bukan kat muka je.. Tp semua2. Kesan calar2, sunburn.. semua xde dah..sebab dulu sy nih mmg ahli persatuan..aktif berjemur,berkhemah sana sini..."



Kesan dan faedah pengambilan Collagen Powder:

ANTI PENUAAN – mengurangkan liang pori-pori (pori-pori terbuka), kedutan dan garis halus.

MENGHIDRATKAN
– Melembapkan kulit

MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT – Menjadikan kulir anjal, lembut dan tegang

MELICINKAN – Tingkatkan kelicinan kulit

MENYUBURKAN – Menyuburkan rambut dan kuku yang sihat

MENCERAH – Mengurangkan pigmentasi, jerawat dan kulit tak sekata

MENEGANG – Membantu menegang dan menganjalkan payudara

Nak try rasa kolagen tu camne dan dapat harga diskaun , boleh PM saya di innerbeauty2u@gmail.com or 012-3872690 :)
 
 
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

Post a Comment

Kamsamida pada sape2 yg sudi komen :)