My Chingu..Kamsamida pada yg sudi follow. I will follow back :)

Our Annivesary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, May 21, 2012

Darwish's Timeline

Assalamualaikum 

Disebabkan dah lama bangat x update blog, so saya pikir nak buat timeline untuk Darwish. Disebabkan juga saya ni seorang yg pelupa, so masa-masa yang dilalui bersama Darwish xnak dilupakan macam tu je. Atlez dengan adanya blog ni, I can go thru all the sweetest moments with my baby again..again and again. I begin with :

 Hari pertama kelahiran ( 9/3/2012): Darwish kena admitted di wad kanak-kanak. 

Berat 2.2kg


Hari ke -7  (16/3/2012): Darwish selamat balik ke rumah. Alhamdulillah . Hari yang sama, Toknek terus cukur rambut Darwish. Sebab sunat cukur rambur dan beri nama bayi pada hari ke 7 kelahiran

Proses mencukur rambut

Botak habis

 Hari ke-8 (17/3/2012): Tali pusat Darwish dah tanggal





Hari ke 52 (29/4/2012) : 1st time Darwish keluar jalan-jalan. Pg yg dekat-dekat je dulu,g Carefour je. (Selalu keluar rumah pun time g check up di klinik je.hihi)

Darwish lapar.Nasib baik ada nursery room









 Hari ke 65 (12/5/2012) : Jalan-jalan lagi. 1st time naik kereta duduk kat babyseat dia. Kaler merah menyala. Nasib baik tengah syok tido time tu. X meragam la dia


Babyseat brand Sweet Cherry. Beli yang murah je tapi berkualiti

Mam Kenny Rogers. Sempena menyambut birthday Ayah Darwish yang awal 2 hari (Sepatutnya 14/5) -
nanti sambung lagi ye 







Wassalam

2 comments:

SweetLikeWhat said...

comel sangatlah darwish..nanti azie share lah pengalaman darwish yek.. :)

Zawifatul Aziah said...

SweetLikeWhat : hihi.tenkiu..insyallah nt de masa akan post dlm blog :)

Post a Comment

Kamsamida pada sape2 yg sudi komen :)