My Chingu..Kamsamida pada yg sudi follow. I will follow back :)

Our Annivesary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, March 28, 2011

dara.com edisi April ada page pasal Azie :)

Lambat update pasal entry ni.so dh agak basi kot tapi xberkulat la lagi..hehe..citenye camni.masa balik ofis dari site visit mngu lpas.budak2 ofis ni pandang semacam je kat saya,pastu borak mende ntah sesama diorg..pas dok kt kusi tu (em xkanla dok atas meja lak kan) de sorg staf cakap camni ' Azie, bacala majalah atas meja tu'..sy tny balik ' majalah pe?' ..then tgk atas meja ade majalah dara.com...sy x syak papela, tp curi2 tgk kat tarikh dia..tulis edisi 106 April 2011...gulpp,telan air liur kejap.awat cpat sgt kuarny majalah ni.ngomong sy dalam ati..sbb sy mmg dh tau, bln april nye edisi ada citer psl sy..

so sy pon ape lagi,cpt2 selak page by page..kt belakang2 la jgk page psl sy ni.huhu..then dh jmpe,agak eksaited sbb muka kuar magazine..hoho..prasan jadi artis kejap.tp kejap jela ye..sy pn bacela dgn kusyuknye stiap patah2 perkataan yg ditulis tu..tajuk bukan main hebat lagi " Azie miliki semangat yang tinggi'..hahaaa..tinggila sangattt kannn...geli i baca..huhu..ps abis baca,staf2 yg kuar muka kt dara.com tu pn kecohla sbb sonok muka depa pn ada kuar majalah.tapi ada gak yg sedih sebab aritu kemain posing sakan,tapi muke nye xde pon..xpe,sabor ye, blom rezeki lagi nk kua majalah..

sy dpt pluang ni pn sbb kebetulan je masa tu p testshoot dara.com kat Karangkraf shah alam..then reporter tu brkenan dengan title kerjaya saya sekarang ni.so dia pon tny blh inteviu x..sy pon pe lagi,ok jela kan.dh ade pluang nk msk majalah.sape xnk.hehe.so lpas dh kuar majalah ni, org 'keSayangan' sy ni siap p habaq kat sedara mara die sume.adoii malu sy tau..dia kata siap nk liminate lagi page sy tu..huhu...

so sape yg nk tau citer selanjutnya dalam majalah tu,sila2 la ke kdai runcit ke,kdai majalah ke p bli dara.com ye, tp jgn lak p kdai motor lak.tny 10 kali pn xde jualnye majalah kat sn.huhu..so sementara nk tngu p kdai tu, njoy my pix jap ye.  :)


                                     cover kaler pink.comel covergirl dia kan



                                         jeng..jeng..inila page pasal Azie :)



                                             senyumm.xperlu kata apa-apa :)





15 comments:

nur anis said...

wah..bestnya dapat masuk majalah..nak masuk jugak..heee..

Ruzanna said...

phewwwittt. sudah glamer kwn aku sorg ni :) hehe. 2 page je ke citer psl azie? aku dah baca 2 page di atas. Huhu. dah lama tak naik train~

JeR@Ns said...

gler la...
popular dh die skang ni...

luvlylya said...

cik................nak sainnnnnnnnnnnnnnnnn

fadzli said...

Peewit akak Ktm cayalah.. pasni jumpa kat rawang nak amik gambar la hehehehehhe

Zawifatul Aziah said...

anis: meh2 msk mjlh..joinla testshoot dara.com tu.dpt xperience tau

zana: woww mcm phewit amy search dh tu.hehe..a'a 2 pg je..i bkn artis dpt pg byk2.huhu
jom2 nek tren.best woo :P

JeR@Ns : mn de popular..kdai buku popular adela.haha

lya: nk sainnnn kt mn dear ?kt tiak ke?haha

fadzli: uikk...ape akak2..mude lg okey...cet dan2 nk amik gmbr :P

Dyra Elixer ;) said...

jeleshh ! nak sainn jugakk <3 hehe n_n

Zawifatul Aziah said...

dyra: meh2...nak sain ktne lak ni...sain report card skola blh?hehe

rAtu saLju™ said...

hamboih...da glemer kwn aku ni da..pewittt..

Dyra Elixer ;) said...

alaaa . kitee punyee zaman sekolaa dah habishh :'(
nak sign report card yg mne ?
huk3 :'(

Zawifatul Aziah said...

ina: nkphewittt jugak :)

dyra: report card skola tadika blh?hehe

Chempaka Sari said...

jap jap la awak tu... xpasan. meh saya selak jap buku ni.


__________


Owh yelah!! hehe

kechixx said...

wahhhhhhhhhhhhhh...bestnyer dapat masuk magazine..saya dah beli n baca!;)

Zawifatul Aziah said...

chempaka sari: hehe..xpasan ye mule2 :P

kechixx: besttt :)

wawaziz said...

aishh.. untung lar kak azie =] nak masuk jugak.. hahah

Post a Comment

Kamsamida pada sape2 yg sudi komen :)