PELUANG JANA EXTRA INCOME

Alhamdulillah... saya menjalani kehidupan yang lebih sihat sekarang ini...Bermula dengan guna sendiri selepas berpantang, kemudian dikongsi bersama keluarga, termasuk juga rakan-rakan yang menyedari perubahan diri saya yang lebih bertenaga dan berseri.

 

Saya pasti ramai antara ibu bekerjaya di luar sana mengimpikan bekerja dari rumah dan dapat melihat sendiri anak-anak membesar depan mata. Saya juga begitu mengimpikan begitu. Hidup berumahtangga dan mempunyai anak sebagai amanah untuk dijaga, memerlukan wang yang agak banyak. Tapi alhamdulillah, sejak berkecimpung di dalam dunia Shaklee ni, setiap bulan insyallah saya akan dapat extra income untuk membantu suami mana yang patut.  Nak berhenti kerja, buat masa ni mungkin belum lagi. Tunggu bisnes Shaklee ni stabil dulu, insyallah akan tercapai impian saya sebagai Work At Home Mom (WAHM).

Kepada yang berminat mencuba perniagaan ini, ia sangat mudah kerana boleh dibuat 100% secara online. Stok oder hari ini, esok dah sampai depan pintu. Barang juga dihantar kepada customer melalui pos sahaja. Sangat jarang berjumpa customer,kecuali customer yang request nak ambil sendiri barangnya.

 

Modal? Tak perlu duit beribu-ribu. Cukup hanya dengan rm 75 sahaj untuk daftar ahli dan anda akan diberi satu Bisnes Kit dimana di dalamnya ada detail produk, detail harga pengedar, harga ahli, cara kira bonus dan pelbagai info berkaitan Shaklee.

Ok. Kenapa anda perlu join Shaklee?

 

* Company yg stabil sejak 1956- lebih 50tahun di pasaran.Ia tertua di pasaran makanan tambahan dan pastinya kukuh dan hebat

 

* Produk yg berkualiti -Salah satu produknya yg pertama dicipta, Vitalized Mineral, dirumus pada 1915. Ia produk yg harmoni dgn alam semulajadi dan terbukti dgn ujian klinikal. Apabila anda memilih produk Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara --> sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI.

 

* Bonus Jualan Menarik Shaklee

 

 • Bonus dalam bentuk Cash – Bonus akan diberikan pada anda setiap 15hb.. Tengah-tengah bulan dapat duit, memang best.
 • Bonus Kereta – bagi yang serius, anda akan dapat menikmati bonus kereta bila dah mencapai target tertentu. Boleh beli kereta baru..
 • Percutian – Percutian VVIP 5 Star yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee. Bagi Muslim, anda berpeluang pergi Umrah dengan pakej VVIP, dimana hotel hanya bersebelahan
APA KEISTIMEWAAN BIZ SHAKLEE BERSAMA KAMI?


 • Tiada yuran yang mahal, hanya RM75 seumur hidup.

 • Bimbingan coaching diberikan sepenuhnya, so jangan risau pada mereka yang memang zero tentang biz dan juga online. Bimbingan 100% SECARA ONLINE.
 • Tiada meeting sampai larut malam, tidak perlu tinggalkan family, buang masa dan buang duit.
 • Tidak mengamalkan penyimpanan stok yang perlukan modal beribu-ribu.Anda hanya perlu BERMODALKAN MINAT DAN KEINGINAN.
 • Modalnya adalah minat anda sendiri, tidak perlu buat loan bagai. Pastinya TIADA MODAL.
 • Sangat sesuai bagi mereka yg ingin pendapatan sampingan tanpa perlu korbankan masa dengan keluarga.
 • Unlimited income, anda yg pilih nak 4,5,6 angka. SEMUANYA PILIHAN KITA.
 • Syarikat yg KUKUH sudah lebih 50 tahun di pasaran.
 • Jaminan Shaklee dengan produk supplement berkualiti yang menjalani beribu ujian adan kajian sebelum dipasarkan.
 • Perbezaan Shaklee yang mementingkan slogan SELAMAT, BERKESAN DAN SEMULAJADI".
 • SANGAT IDEAL buat mereka yang ingin menjana pendapatan di luar jangkaan.
 • KONSEP DLM BIZ INI ADALAH MUDAH. Berkongsi pengalaman sendiri dengan mereka yang memerlukan.

Jika anda berjaya membaca isi yang saya tulis di atas hinggalah di bawah ini, maksudnya andalah orang dicari itu. Anda sangat layak untuk menyertai saya dan grup Shaklee saya. Anda boleh menjalankan perniagaan ini secara part time atau full time dan saya akan membantu anda dengan sedaya upaya saya.  Yang penting, anda perlu berusaha dan konsisten. Alhamdulillah semoga Allah terus limpahkan rezeki yang melimpah ruah untuk saya, semua downline saya dan juga ANDA yang bakal menyertai kami. 

Bestkan..Boleh hubungi saya Pm/whatsapp : 012-3872690 atau emel innerbeauty2u@gmail.com.
Anda akan dilayan dengan segera. Terima kasih

Azie Suhaimi
A healthier & wealthier  tomorrow


 Comments

Popular Posts